Aukšta kokybė - patraukli kaina

Minkštųjų baldų su reklainerio funkcija gamybos kaštai yra gana nemaži, jeigu:

• šie baldai gaminami Europoje;
  • baldų sudedamosioms dalims naudojami europietiški reklainerio, miego mechanizmai, europietiškas nesusidėvintis porolonas;
  • baldų apmušalams naudojama natūrali oda visam baldui, o ne tik sėdimajai daliai aptraukti.

Lietuvoje beveik 100% minkštųjų baldų su reklainerio funkcija yra importuojami iš Azijos, jų apmušalams dažniausiai naudojama ne tik natūrali oda, bet ir dermantinas, todėl pirkdamas  odinius  baldus pirkėjas įsigys juos tik pusiau odinius. Tokių baldų, kurių komplektacija 3M-1R (M - miegamasis mechanizmas, R - reklainerio mechanizmas), kaina Lietuvos baldų parduotuvėse svyruoja nuo 4200 litų iki 8000 litų.

Visiškai natūralia oda aptrauktų baldų su reklainerio funkcija mūsų rinkoje retai įvežama, tačiau būtent tokius siūlome Jums įsigyti mes. Šių Lietuvoje pagamintų baldų karkasui naudojama itin tvirta buko mediena, belgų reklainerio ir miegamieji mechanizmai, minkštajai daliai - neišsisėdintis putų poliuretanas, apmušalui, be abejo, - natūrali itališka oda, ja 100% aptraukiamas visas baldas.

Minkštuosius odinius baldų komplektus „Gordon“ arba „Ramzi“, pasirinkus komplektaciją 3M-1R, dabar pas mus siūlome įsigyti už 4938 litus. Nusprendus įsigyti baldus su reklainerio funkcija, baldai „Gordon“ arba „Ramzi“ - tai daugiau negu dėmesio vertas pasiūlymas racionaliems, kokybę suprantantiems ir vertinantiems žmonėms!

gordon web

Baldų komplektas "Gordon"