STIPRIAUSI LIETUVOJE 2014

Norime pasidžiaugti, jog įgijome „Stipriausi Lietuvoje 2014“ sertifikatą.
„Stipriausi Lietuvoje 2014“ – tai sertifikatas, kuris patvirtina, kad įmonė ir įmonės vadovas yra patikimi, laiku vykdo ir yra didelė tikimybė, kad vykdys savo finansinius įsipareigojimus. Sertifikatas įrodo įmonės finansinį stabilumą bei patikimumą. Sertifikuota įmonė ar vadovas gali tiek esamiems, tiek ir potencialiems verslo partneriams ar klientams įrodyti, kad yra finansiškai patikimi, tai yra, gali laiku įvykdyti savo prisiimtus finansinius įsipareigojimus.

Skaityti daugiau

Odos ir pakaitalo santykis mūsų gaminamuose balduose

Renkantis baldus su reklaineriais ir vertinant kainos bei kokybės santykį, svarbu žinoti kiek natūralios odos, ir kiek pakaitalo (dirbtinės odos) panaudota jų aptraukimui.

Baldus aptraukti galima tiek 100% natūralia oda, tiek 100% odos pakaitalu (dar vadinamu dermantinu, eko oda, odos pakaitalu ar kitaip), taip pat ir kombinuotai: vienas to pačio baldo dalis natūralia oda, kitas – odos pakaitalu. Kur panaudotas pakaitalas, o kur natūrali oda – apmušalų skirtumų reikia ieškoti tiek akimi, tiek baldą liečiant pirštais.

Klientams pageidaujant, odinių baldų gamintojas gali sumažinti baldo kainą, pagal natūralios odos spalvą bei tekstūrą priderindamas jai pakaitalą, kuris įsiuvamas mažiau liečiamuose baldo paviršiuose: nugarėlėse…

Naujos kėdės IKO

Su džiaugsmu informuojame, jog mūsų salonus pasiekė naujosios kėdės IKO. Švediška kokybė ir nepaprastas patogumas. Galite rinktis net iš kelių gobeleno spalvų ir dviejų tipų kojų - baltų arba ąžuolinių. Balta spalva visada suteikia namams daugiau stiliaus bei elegancijos, o ąžuolas įkvepia natūralumo ir jaukumo jausmą. Tvirta, patogu, išvaizdu - Jūsų namų grožiui! Daugiau informacijos

Paroda BALDAI 2015

Kovo 26 - 29 dienomis „JUODASIS ALKSNIS“ dalyvavo XXI tarptautinėje parodoje BALDAI. INTERJERAS. DIZAINAS Litexpo parodų rūmuose. Paroda jau ne pirmą dešimtmetį sėkmingai kuria ryšius tarp baldų dizaino, gamybos, verslo ir vienintelė taip išsamiai pristato lietuviško dizaino industriją. Kasmet šis renginys suburia baldų gamintojus ir pardavėjus, baldų dizaino, interjero kūrėjus, architektus, projektuotojus bei galutinius vartotojus, besidominančius naujovėmis baldų rinkoje.
Kviečiame apžiūrėti, kaip atrodė mūsų ekspozicija: