STIPRIAUSI LIETUVOJE 2014

Norime pasidžiaugti, jog įgijome „Stipriausi Lietuvoje 2014“ sertifikatą.
„Stipriausi Lietuvoje 2014“ – tai sertifikatas, kuris patvirtina, kad įmonė ir įmonės vadovas yra patikimi, laiku vykdo ir yra didelė tikimybė, kad vykdys savo finansinius įsipareigojimus. Sertifikatas įrodo įmonės finansinį stabilumą bei patikimumą. Sertifikuota įmonė ar vadovas gali tiek esamiems, tiek ir potencialiems verslo partneriams ar klientams įrodyti, kad yra finansiškai patikimi, tai yra, gali laiku įvykdyti savo prisiimtus finansinius įsipareigojimus.

Skaityti daugiau

Odos ir pakaitalo santykis mūsų gaminamuose balduose

Kada renkatės baldus su reklaineriais, nustatydami kainos/kokybės santykį, įvertinkite ir odos/dirbtinos odos panaudotus kiekius ant baldų, t.y, kiek panaudota natūralios odos ir kiek pakaitalo aptraukiant baldus.

Odinių baldų gamintojai, stengdamiesi sumažinti gaminio savikainą, pagal natūralios odos spalvą bei tekstūrą pasigamina odos pakaitalą. Kartais pakaitalas visiškai atitinka natūralią odą, o kartais gali ir akivaizdžiai skirtis. Kur ant odinių baldų panaudotas pakaitalas, o kur natūrali oda – apmušalų skirtumų reikia ieškoti tiek akimi, tiek liečiant pirštais.

Baldus aptraukti be abejo galima 100% natūralia oda, taip pat 100% odos pakaitalu (liaudyje vadinamu dermantinu, eko oda, odos pakaitalu ar kitaip), arba kombinuotai…

Naujos kėdės IKO

Su džiaugsmu informuojame, jog mūsų salonus pasiekė naujosios kėdės IKO. Švediška kokybė ir nepaprastas patogumas. Galite rinktis net iš kelių gobeleno spalvų ir dviejų tipų kojų - baltų arba ąžuolinių. Balta spalva visada suteikia namams daugiau stiliaus bei elegancijos, o ąžuolas įkvepia natūralumo ir jaukumo jausmą. Tvirta, patogu, išvaizdu - Jūsų namų grožiui! Daugiau informacijos

Paroda BALDAI 2015

Kovo 26 - 29 dienomis „JUODASIS ALKSNIS“ dalyvavo XXI tarptautinėje parodoje BALDAI. INTERJERAS. DIZAINAS Litexpo parodų rūmuose. Paroda jau ne pirmą dešimtmetį sėkmingai kuria ryšius tarp baldų dizaino, gamybos, verslo ir vienintelė taip išsamiai pristato lietuviško dizaino industriją. Kasmet šis renginys suburia baldų gamintojus ir pardavėjus, baldų dizaino, interjero kūrėjus, architektus, projektuotojus bei galutinius vartotojus, besidominančius naujovėmis baldų rinkoje.
Kviečiame apžiūrėti, kaip atrodė mūsų ekspozicija: