Korpusinių baldų medžiagos

Labiausiai vertinami - medienos masyvo, kitaip tariant, natūralios medienos baldai. Jie – ilgaamžiai ir malonūs liesti, ir savo natūralumu paskleis šilumą Jūsų namuose. Laiko ar mechaninio poveikio požymius ant medienos masyvo baldų galima kokybiškai panaikinti, tai yra, šiuos baldus galima kuo puikiausiai restauruoti, atnaujinti, pakeisti jų spalvą, taip pailginant jų gyvavimo laiką, o kartu ir visiškai atgaivinti ar net pakeisti namų aplinką neperkant naujų baldų.

funnier

Siūlome ąžuolo ir pušies masyvo indaujų, komodų, spintų, stalų, staliukų, kėdžių. Yra pušies masyvo klasikinio ar modernaus stiliaus baldų, kurių paviršius nepadengtas nei beicu, nei laku. Jų apdailą galėsite pasidaryti patys – atllikti vadinamąjį dekupažą savo pasirinktomis medžiagomis ir būdais. Susikursite baldus sau arba savo artimiesiems!

Medienos lukštu faneruoti korpusiniai baldai išsiskiria idealiai suderintu medienos raštu. Baldiniam lukštui gaminti naudojama itin vertinga, aukščiausios kokybės mediena, o faneravimo procesas vykdomas atidžiai ir labai kruopščiai, dėl to yra nepigus. Visa tai leidžia natūraliu lukštu faneruotų baldų paviršiui pasižymėti savitu lukšto išdėstymu, todėl baldai yra originalūs, išskirtiniai, galintys tenkinti išrankiausio kliento skonį.